У “Слузі народу” скаржаться на роботу “Укрзалізниці”

Народна депутатка від “Слуги народу” та очільниця пресофісу партії Євгенія Кравчук поскаржилась на роботу “Укрзалізниці” та надто довгі зупинки

“Відпустку нарешті розпочато. Проте не обійшлося без легкого сюру від “Укрзалізниці”. Отже, увага, задачка із зірочкою. Є потяг 116К “Київ-Бердянськ”, що прямує до відомого курортного міста, куди власне і їде більшість пасажирів улітку, понад 16 годин. Туди й назад це виходить майже півтори доби. З цих 16-ти майже 6 годин потяг їде лише по Запорізькій області. Хоча, як їде… Скажімо так, він рухається, але не завжди. Адже на багатьох станціях він стоїть майже по годині”, – пише Кравчук.

Депутатка додає, що ці годинні зупинки на деяких проміжних станціях незрозуміло для кого, бо пасажири, які там сідають, чудово знають розклад, і 15 хвилин для посадки цілком достатньо. А ті пасажири, що прямують до кінця, бажають лише швидше побачити омріяне море.

“На жаль, подібна історія сьогодні є не лише з потягом “Київ-Бердянськ”. Майже на кожному маршруті існують такі незрозумілі та абсолютно нелогічні моменти з розкладом”, – пише вона.

За її словами, в серпні разом із головою Державного агентства розвитку туризму Мар’яною Олеськів вони планує зустрітися з представниками “Укрзалізниці”, щоб почати активну роботу над врегулюванням цього питання.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ