Колишня дружина співака Віктора Павліка повідомила про смерть їхнього 21-річного сина

Сьогодні, 7 серпня, ексдружина українського співака Віктора Павліка повідомила про смерть їхнього сина, 21-річного Павла. Юнак помер в боротьбі з важким онкологічним захворюванням.

Лора Созаєва на своїй сторінці у Facebook написала: “Забрав Господь мого ангела!”. Повідомлення було проілюстровано відео, на якому був маленький Павло.

Варто зазначити, що за кілька тижнів до смерті Павло опублікував пост, в якому повідомив, що він не здається перед хворобою, однак розуміє, що лікування не змогло перемогти її. Павло розповів у своєму останньому повідомленні на Facebook про те, що він ніколи не здавався, а тепер він прощається не стільки з друзями і близькими, скільки з важкою терапією, яку отримав його ослаблений організм.

“18 курсів хіміотерапії. Більшість з людей, на щастя, не уявляє, що це таке. І ця штука отруює як хворі клітини, так і здорові, і, звичайно, це сильно пригнічує імунітет. А якщо це ще й не дає бажаного результату, то який сенс продовжувати таке лікування? Саме тому ми з лікарями і батьками вирішили дати імунітету можливість відновитися і почати самому брати участь у знищенні хвороби”, – написав Павло Павлік 23 червня 2020 року.

Павло подякував усім, хто писав йому слова підтримки і давав мотивацію на продовження боротьби з раком.

“На закінчення я хочу подякувати всім тим, хто пише мені побажання на лікування, хто молиться за мене і намагається словесно допомогти і налаштувати мене на боротьбу. Я дійсно читаю всі ваші повідомлення і бачу все, що ви пишете. Це дуже багато значить для мене, і додає сил. Особливо дякую всім моїм друзям. Ви нагадуєте мені, заради чого варто боротися і жити. Знаходячи ваші повідомлення та коментарі серед сотень інших, в організмі щось ніби злітає в небо. На жаль, я міг і пропустити когось, адже коментарі під постами у ФБ дуже важко фільтрувати. Взагалі, велике спасибі всім за поширення моєї проблеми. Завдяки цьому я зв’язався зі старими друзями і познайомився з новими, не менш чудовими людьми”, – пише Павло.

В довершення свого останнього повідомлення він зазначив: “Ніколи не вірте новинам у ЗМІ на кшталт тих, що пишуть про мене. Заголовки на кшталт “Син Віктора Павліка відмовився від лікування і розповів про погіршення здоров’я. Він вмирає” – це лише спосіб привернути якомога більше читачів до своїх сайтів”.

Син українського співака повідомив, що йому траплялися заголовки, в яких він нібито зайнятий пошуками старих друзів для прощання з ними. За його словами, він збирався вітати їх, а прощатися тільки з нескінченно довгим лікуванням.

“Також я бачив заголовки, ніби я терміново шукаю старих друзів, щоб встигнути попрощатися з ними. Попрощатися? І я збираюся тільки вітатися з ними знову і знову і знайомитися з новими. Прощаюся я тільки з нескінченними курсами важкого лікування. Отже, я розповів вам, як все відбувається насправді. Правда лежить в джерелах. А всі ці новини більше нагадують мені відому гру “зламаний телефон” – щоб якомога сильніше викрутити інформацію і подати її людям”, – розповів син Віктора Павліка.
Відомо, що юнак довгий час боровся з онкологічним захворюванням кісток. Терапія в його випадку виявилася безсилою.

ДЖЕРЕЛОaspi




ІНШІ НОВИНИ