Батько Зеленського прокоментував ситуацію з довічною стипендією

Він запевнив, що тих грошей, які він зараз отримує, йому достатньо для життя.

Олександр Семенович Зеленський, батько Президента України, заявляє, що його кандидатуру на отримання довічної державної стипендії висунули не через родинні зв’язки з Володимиром Зеленським.

Про це він розповів в коментарі журналістам.

За словами батька глави держави, він не потребує отримання будь-яких виплат. Олександр Семенович розповів про те, як він потрапив до списку кандидатів на довічну стипендію.

“Мені взагалі особисто нічого не треба. Я не потребую цього взагалі. Ось яка моя думка. Це ще півроку тому по всій Україні, в кожному інституті проводили збори, і самі колективи висували педагогів на цю стипендію. З нашого інституту висунули дві кандидатури – мене і ще одну людину. Таких як я – повно по всій Україні. Це щороку вручають такі стипендії. і при Порошенко таке було. і мене на стипендію висунули не тому, що я тато Зеленського – воно мені не треба. Колектив інституту мене висунув, на науковій раді. Я навіть не знав результат – ось це вперше від вас чую. А ви думаєте, це блат від Президента?”, – сказав Олександр Семенович.

Він запевнив, що тих грошей, які він зараз отримує, йому достатньо для життя.

“Ви знаєте, що і Президент не бідний. І мені вистачає і зарплати, і пенсії. Я 28 років на об’єктах пропрацював, на живих, а не на хабарах. Моя позиція – що треба нагороджувати людей у вищій школі, це правильно. А що, потрібно було заборонити колективу висувати моє прізвище? Вони мене висунули, я до чого? мене подавали вже на заслуженого діяча науки і техніки, і т.д., я відмовлявся. А в цей раз вирішив не відмовлятися. А чому я повинен відмовлятися?”, – додав Олександр Зеленський.

Читайте також: Зеленський хотів за допомогою Кабміну призначити своєму батькові довічну стипендію





ІНШІ НОВИНИ