Як британські та українські десантники з боєм форсували річку Дніпро: вражаюче відео

Воїни-десантники України та Великої Британії під час стратегічних командно-штабних навчань ЗСУ за участю підрозділів ЗС країн-членів НАТО «Об’єднані зусилля 2020» продемонстрували грізну силу міжнародного десантного братерства, які співпрацюють разом. За навчаннями спостерігав Верховний Головнокомандувач, президент України Володимир Зеленський, Міністр оборони Андрій Таран, Головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Руслан Хомчак, командувач Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенант Євген Мойсюк, інформує Командування ДШВ ЗСУ.

Військовослужбовці окремої десантно-штурмової бригади та британської 16 Air Assault Brigade форсували її з боєм, застосовуючи інженерну техніку, майстерність та єдність.

За допомогою бронетанкової техніки, артилерії та вертольотів, військовослужбовці ЗС України та Великої Британії швидко переправилися через річку, готові до подальшого просування та подолання викликів.

Зазначається, що «Об’єднані зусилля» є складовою частиною серії військових навчань, що проводяться спільно з нашими союзниками та партнерами.

«Збройні Сили України з гордістю продемонстрували народові України та військово-політичному керівництву держави готовність наших сил діяти поряд із нашими західними партнерами та нашу здатність захищати територію Україна», — йдеться у повідомленні, у якому наголошується, що потужні ЗС України, інтегровані з нашими партнерами по НАТО, є гарантом майбутньої безпеки незалежної України та її народу.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ