Саакашвілі розповів про зарплату військових льотчиків

Українські військові пілоти отримують дуже маленьку зарплату і працюють тільки з любові до професії.

Про це в ефірі каналу “Україна 24” сказав голова виконавчого комітету Національної ради реформ Михайло Саакашвілі, коментуючи ситуацію з літаком Ан-26, який розбився в Чугуєві Харківської області.

“У військових пілотів реально мізерна зарплата, щоб ви розуміли. Таке ставлення до них – чому стільки українських пілотів кудись в Африку їде? Це цвіт нації, з яким нація поводиться так, ніби вони не потрібні. Я з багатьма особисто спілкувався, знаю їх настрої. Вони просто люблять цю професію, тому і літають. Але зарплата у них мізерна, умови не дуже”, – сказав політик.

Саакашвілі звернув увагу на те, що в України є найсильніший потенціал, який може дозволити розвивати сучасні Військово-повітряні сили.

“Україна має величезний потенціал, є заводи, щоб випускати хорошу техніку. Не випадково ж китайці хочуть зайти на “Мотор Січ”. Якщо китайці так завзято з усіх боків намагаються туди потрапити – це означає, що там є така технологія, якої ніде в світі більше немає. Все це в України є, немає достатньої організації”, – сказав Саакашвілі.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ