До України на дві дні повернеться бабине літо: 22 та 23 жовтня погода потішить українців теплом

Сьогодні, 21 жовтня, прохолодно, але вже у четвер та п’ятницю до України повернеться бабине літо.

Так, синоптики прогнозують, що в останні два робочі дні тижня погода потішить українців теплом, подекуди температура повітря сягатиме +20°. Щоправда осіннє потепління буде недовгим, вже на вихідних знову похолоднішає. По-осінньому холодними залишатимуться і ночі. Опади 22-23 жовтня також не передбачаються. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 13-18°, на півдні країни вночі 7-12°, вдень 16-21°.

Сьогодні прохолодно, але вже у четвер та п’ятницю – знову майже літо. Синоптики прогнозують, що вже останні два робочі дні тижня погода потішить українців теплом, подекуди температура повітря сягатиме 20 градусів. Щоправда осіннє потепління буде недовгим, вже на вихідних знову похолоднішає. По-осінньому холодними залишатимуться і ночі.

Як повідомлялося, у жовтні до України прийде справжня осіння погода з середньою температурою нижче 15° та з помірними опадами. Середня місячна температура передбачається на рівні 7-12° тепла (в горах 6-7° тепла), що близько до середніх багаторічних значень. Водночас зазначається, що місячна кількість опадів очікується в межах середніх багаторічних значень: 30-65 мм, в Карпатах місцями 75-100 мм.





ІНШІ НОВИНИ