У Нацполіції за 2,5 млн грн хочуть дізнатися рівень довіри населення

На сайті ProZorro оголошено тендер на послуги з опитування громадської думки щодо оцінки рівня довіри населення до Національної поліції України. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт публічних закупівель України ProZorro.

Як зазначається в документі, замовником виступає “Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України”.

Відомо, що кінцевим строком подання тендерних пропозицій стане 00:00 22 жовтня 2020 року. Аукціон розпочнеться в цей же день о 12:02.

Очікувана вартість замовлення 2,5 мільйона гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни становить 25 тисяч гривень.

Завершиться процедура опитування 24 грудня 2020 року.

Очікується, що дослідження проводитимуться в усіх регіонах (крім тимчасово окупованих територій) та охоплюватимуть повнолітнє населення. У опитуванні має взяти всього 15 000 респондентів, тобто у середньому по 600 осіб у 24 областях та столиці.

Анкета має бути узгоджена з Національною поліцією та складатиме 38 питань.

Перелік населених пунктів в межах областей, в яких буде проводитись дослідження, орієнтовний віковий склад опитаних осіб, буде узгоджуватися Нацполіцією.

Відзначимо, що замовник вимагає надання учасниками забезпечення тендерної пропозиції у формі банківської гарантії у вигляді електронного документа. Тобто, переможець тендеру заплатить замовнику так звану “суму тендерного забезпечення” обсягом 75 тисяч гривень.





ІНШІ НОВИНИ