Колишня дружина Притули заявила, що не давала інтерв’ю й не розповідала про домашнє насильство

Ексдружина українського шоумена й кандидата в мери Києва Сергія Притули Юлія Притула назвала інформацію про нібито її інтерв’ю зі звинуваченнями колишнього чоловіка в побитті “гівностаттею в лайновиданні із псевдоінтерв’ю”.

Колишня дружина кандидата в мери Києва, шоумена Сергія Притули, заявила, що ЗМІ поширюють фейкове інтерв’ю від її імені, у якому вона нібито звинувачує свого ексчоловіка в побитті. Про це Юлія Притула написала у своєму Facebook.

“Жила собі я і горя не відала. Думала, зможу залишити без уваги гівностаттю в лайновиданні, те моє псевдоінтерв’ю нібито з моєю участю… Примітивне таке інтерв’ю, з позиції вівцежертви, з гидкими деталями, примітивна спроба нашкодити репутації… Посміялися ще із Сергієм над моментом про каву. Було б смішно, якби не було так сумно – мені почали слати тексти співчуття і підтримки… Люди, зупиніться! Мені не приходилося давати жодного інтерв’ю, тим більше з приводу своїх стосунків, жод-но-го! Не велика я зірка, щоб інтерв’ю роздавати, не просить мене ніхто. У суперечці мене можна зупинити хіба що зброєю, кривдникам даю таку відкоша – шкодують, що зачепили. Хто знає, як “дістати” виблюдків, які розмістили наклеп?” – написала вона.

Інтерв’ю опублікувало 18 жовтня видання Zirki.info.

Притула – телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер скетч-шоу “Файна Юкрайна”, ексведучий ранкового шоу “Підйом”, талант-шоу “Україна сльозам не вірить” на “Новому каналі” та інших розважальних програм. Є активістом волонтерського руху, який надає допомогу українським військовослужбовцям.

 





ІНШІ НОВИНИ