Чорна п’ятниця на карантині. Як пройде день знижок у 2020 році

Через Чорну п’ятницю 2020 в усьому світі у ніч на 27 листопада планують парад знижок обвал цін. В Україні розпродаж триватиме трохи довше – з 23 по 29 листопада. Але проходити він буде в основному в онлайн-форматі через карантин, який продовжили до Нового року.

Видання “Подробности” з’ясовувало, чого чекати від Чорної п’ятниці в 2020 році.

Через карантин розпродажі в цьому році будуть відбуватися в основному онлайн. Деякі інтернет-магазини вже анонсують знижки на різні категорії товарів. Найпопулярнішими стали:

  • телевізори з підтримкою 4K і 6K роздільної здатності, а також ігрові приставки та геймпади до них;
  • девайси для “розумного дому”;
  • професійні камери;
  • акустичні системи для дому;
  • персональний транспорт.

Але знижки будуть практично у всіх нішах ринку.

Онлайн-формат розпродажів дасть можливість уникнути всього неприємного, що було в звичайних покупок. Перш за все, це черги, натовпи людей і баттли за товари. Знижки залучали море покупців, і в умовах пандемії таке стовпотворіння було б просто небезпечним для здоров’я. Тому Чорна п’ятниця в листопаді в більшості випадків стосуватиметься інтернет-магазини.

Онлайн-покупки зручніше ще й тим, що не доведеться їхати на інший кінець міста, щоб дістатися до потрібного магазину. Громадським транспортом користуватися взагалі не доведеться. Виняток – момент, коли потрібно буде забирати товар з сервісу доставки. Але наявність кур’єрських служб і поштоматів розв’язувати цю проблему.

Як мінімум 50% інтернет-магазинів вже готові запропонувати клієнтам додаткові бонуси. Перш за все, це кешбек, який можна витратити на оплату подальших покупок. Також, можна оформити розстрочку з щомісячними платежами. Робити це за допомогою смартфона або ноутбука набагато зручніше.

Для того, щоб покупець міг з’ясувати всі подробиці про товар, в інтернет-магазинах працюватимуть служби підтримки. Спеціально на період акцій інтернет-магазини вже збільшують кількість операторів онлайн-чатів.





ІНШІ НОВИНИ