Прогноз погоди на тиждень: В Україні пройдуть дощі зі снігом

В Україні протягом тижня, 23-27 листопада, на всій території країни буде мінлива хмарність з опадами у вигляді дощів і снігопадів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок, 24 листопада, у західних областях переважно хмарно, тільки у Волинській та Рівненській областях пройдуть дощі зі снігом. Вдень очікується 3-7 градусів тепла, а вночі від -2 до +1. У центральних областях сухо буде тільки у Вінницькій області, на решті території регіону – дощі зі снігом. Температура повітря вдень +2… +6. У північних і східних областях також можливі опади у вигляді дощів зі снігом, вдень температура повітря від +1 до +5. На півдні країни переважно сухо, температура вдень 4-8 градусів вище нуля.

У середу, 25 листопада, у східних, а також у деяких північних і центральних областях пройдуть дощі зі снігом. У західних областях без опадів, вдень температура повітря +3…+7. У центральному регіоні переважно сухо, тільки в Полтавській та Дніпропетровській областях можливі дощі зі снігом. Вдень стовпчики термометрів покажуть +2… +6. У північному регіоні дощі зі снігом очікуються в Чернігівській та Сумській областях, вдень температура повітря +2… +5. У південних областях без опадів, температура повітря вдень до +8.

У четвер, 26 листопада, в Україні опадів не очікується, погода буде змінно сонячною. На території західних областей вдень температура повітря підвищиться до +8 градусів. На території північних, центральних і східних областей вдень буде від +1 до +7. На півдні вдень очікується +6… +10 градусів.

У п’ятницю, 27 листопада, на більшій частині території України прогнозують дощі зі снігом. На заході пройдуть дощі зі снігом, вдень температура повітря підвищиться до +2… +6 градусів. На сході опадів не очікується, температура повітря вдень 1-4 градуси вище нуля. У центральному регіоні переважно дощі зі снігом, тільки у Дніпропетровській та Кіровоградській областях без опадів, вдень температура повітря +2…+7.

На півночі країни пройдуть дощі зі снігом, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +5 градусів. У південних областях без опадів, максимальна температура повітря вдень +10 градусів.





ІНШІ НОВИНИ