Від Карпат до Занзібару: стало відомо, де проведуть зимові канікули “Слуги народу”

В “Слузі народу” наполегливо рекомендували своїм депутатам утриматися від поїздок на дорогі курорти, такі як Мальдіви і Сейшели. А все, щоб в пресі не спровокувати ніякого скандалу.

Про це повідомляє Strana.ua.

Заступник фракції СН Євген Кравчук розповіла в одному з інтерв’ю, що дійсно такі прохання надходили.

“Така рекомендація є. Вибачте, це непристойно – відпочивати на дорогих курортах, коли в країні економічна криза. Хоча, в більшості, декларації моїх колег дозволяють витратити великі кошти на відпочинок. Це наше спільне рішення, ні у кого не виникало питань чому”, – сказала Кравчук.

Але виявилося, що далеко не всі нардепи збираються слідувати рекомендаціям.

Глава фракції Давид Арахамія планує 4 дня провести в Буковелі, якщо знайде житло, а після цього планує повезти дітей в Занзібар.

Тури на острів Занзібар (Танзанія) дійсно зараз популярні і є своєрідною альтернативою Мальдівам. У січні переліт і 7 ночей на Занзібарі зі сніданками обійдуться як мінімум 50 000 гривень на двох. Це ціна за проживання в 3-зірковому готелі. Якщо мова йде про поліпшене харчування і готелі класом вищі – ціна стартує від 80 000 гривен.

Олександр Корнієнко, керівник партії “Слуга народу”, на підсумковій прес-конференції розповів журналістам, що планує відпочити на “недорогому” курорті, а саме в Єгипті, де його можуть зустріти багато українців.

Депутат Микола Тищенко ще знаходиться в роздумах, як і де йому зустріти Новий, 2021-й, рік. “Планували з дружиною за кордон з’їздити, в теплі краї. Але вже кілька разів змінювали дати через наради та інші робочі моменти. На сьогодні взагалі незрозуміло, чи вдасться вирватися кудись чи ні”, – нарікає Микола.

Ірина Верещук, депутат фракції “Слуга народу”, як і президент Володимир Зеленський, проведе зимові канікули на заході нашої країни.

“Буду на Західній Україні. Їду до себе в рідний дім, якого у мене там вже немає, але залишилися спогади. У нас є традиція – традиційний святковий стіл, колядки. Західна Україна цим славиться, а Новий рік я зазвичай не дуже яскраво відзначаю, лягаю спати. Ще опівночі можу трохи подивитися на мандарини і майонез, а потім лягаю спати”, – ділиться своїми планами Верещук.

Олександр Качура, депутат фракції “Слуги народу” розповів, що збирається залишитися в Києві, оскільки у нього маленька дитина.

“У нас завжди збиралися за великим столом сім’ями, але в цьому році неможливо: хтось хворіє коронавірусом, а батьки у віці”, – поділився нардеп.

Варто нагадати, що президент Володимир Зеленський зустріне Новий Рік в резиденції “Синьогора” в Карпатах.





ІНШІ НОВИНИ