У середу до багатьох регіонів України прийдуть снігопади і розпочнеться похолодання

Найближчої доби, 13 січня, у зв’язку з переміщенням чорноморського циклону в південних, східних і північно-східних областях України очікується погіршення погодних умов, повідомляє Укргідрометцентр.

У середу в східних, південних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях очікується помірний, місцями значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, у Приазов’ї мокрий сніг із дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; на решті території – невеликий сніг.

Вітер переважно північно-східний (на заході – північно-західний), 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла; у Криму вночі 0-5°, удень 3-8° тепла.

У Києві в середу – без суттєвих опадів, лише ввечері очікується невеликий сніг. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 2-4° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 13 січня найвища температура вдень була зафіксована на позначці 10,3° у 1993 році, а найнижча вночі – на позначці -26,2° у 1950 році.

У четвер, 14 січня, у західних, північних, вночі та у східних областях України пройде невеликий сніг, на решті території – без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура протягом доби 3-8° морозу, вночі на північному сході країни 8-13° морозу, вдень на півдні – від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві в четвер невеликий сніг. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 4-6° морозу.





ІНШІ НОВИНИ