Мати в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка відмовляється платити за комуналку

Керівник “Прогресивної соціалістичної партії України”, мати в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка Наталія відмовляється платити за прибирання прибудинкової території. Вона мотивувала це тим, що в лютому не прибирали сніг біля будинку, де вона проживає.

Мати в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка Наталія відмовляється оплачувати послуги ЖКГ. Про це повідомила пресслужба партії “ПСПУ” напередодні.

“У зв’язку з тим, що цього року жодного разу за весь сніговий лютий не проводилося прибирання території навколо багатоквартирного будинку, де проживає Наталя Вітренко (попри різко збільшену плату за цю комунальну послугу), вона відмовилася її оплачувати”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 січня Верховній Раді України не вистачило голосів за призначення Юрія Вітренка першим віце-прем’єр-міністром енергетики. Відповідне рішення підтримали 204 народних депутати при необхідному мінімумі у 226. Також ASPI news повідомляло, що Вітренко заявив, що піде у приватний бізнес, якщо Рада не зробить його повноцінним міністром.





ІНШІ НОВИНИ