До Ради зараз пройшли б чотири партії

Якби парламентські вибори відбувалися найближчої неділі, то до Верховної Ради потрапили б чотири партії – «Слуга народу», «Опозиційна платформа «За життя», «Європейська солідарність» і «Батьківщина».
Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром «Соціальний моніторинг» у лютому і презентованого у четвер на пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з результатами опитування, з тих, хто буде голосувати і визначився з вибором, «Слугу народу» готові підтримати 21,9% респондентів, ОПЗЖ – 21, 3%, «Європейську солідарність» – 15% і «Батьківщину» – 11,3%.

За партію «Сила і честь» проголосувало б 4,9% опитаних, за «Українську стратегію Гройсмана» – 4,1%, «Радикальну партію Олега Ляшка» – 3,5%. Зіпсували б бюлетень – 3,4%.

Соціологічне опитування проводилося Центром «Соціальний моніторинг» із 19 до 28 лютого методом індивідуального інтерв’ю за місцем проживання серед 3017 респондентів у всій Україні, за винятком тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму.

Статистична похибка становить від 1,1% до 1,9%.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ