Помічниця голови ЦВК звільнилася через пост про вібратор

Помічниця голови Центральної виборчої комісії Анжела Єременко звільнилася з посади після цькування в мережі через пост про зламаний вібратор. Про це Анжеліна Єременко повідомила на своєму блозі у Facebook.

У блозі під псевдонімом Bad mama помічниця голови ЦВК написала замальовку про те, що секс-іграшка виявилася несправною. Під публікацією користувачі Facebook залишили понад сотню коментарів, у більшості випадків – образливі.

“Тож, дорогі мої, мораль історії така: купуйте вібратори в нормальних магазах типу перший лав спейс, інакше оргазмів вам не бачити, як мені. Це до того, що скоро 8 березня, будьмо розсудливі, попередимо чоловіків заздалегідь”, – написала Єременко в блозі.

Дівчина відповіла своїм хейтерам у мережі й повідомила, що звільнилася, оскільки хоче бути відкритою і жартувати над тим, що хоче. Крім того, команда комунікації, над якою працювала Єременко в ЦВК, піддається ризикам інформаційних вкидань і атак.

“Я написала замальовку про несправний вібратор, і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я днище, тому що я це написала, працюючи в ЦВК”, – зазначила Єременко.

Вона пожартувала, що їй усе-таки надіслали нову секс-іграшку, і закликала всіх, хто залишив негативні коментарі під її постом у блозі, зайнятися сексом.

“Я не можу говорити про секс, не можу порушувати гострі теми, тому що портрет держслужбовця повинен бути зовсім іншим. Найімовірніше, держслужбовець (до речі, я не була ним ніколи) – це людина з параноєю, що будь-яке його слово обернеться проти нього, сексом із вимкненим світлом у місіонерській позі і сильним моральним обличчям, яке диктує здаватися “правильним”, – додала дівчина.





ІНШІ НОВИНИ