Заступник Степанова купив квартиру в Києві за 4,2 млн гривень

Заступник міністра охорони здоров’я Ярослав Кучер купив квартиру в Києві за 4,2 млн гривень. Про це стало відомо з його декларації.

Згідно з поданою декларацією Кучер купив квартиру площею 108,5 кв.м у компанії ТОВ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Лінтер», яку пов’язують з будівельною компанією ТОВ «Будкепітал».

Згідно з реєстром юридичних осіб, засновником ТОВ «Лінтер» є кіпрська компанія VINGIS REAL ESTATE AIF VCIC LTD.

Відзначимо, що згідно щорічної декларації за 2019 рік Ярослав Кучер володіє земельною ділянкою в селищі Гаврилівка площею 1200 кв.м, а також квартирою в Києві площею 49 кв.м.

Крім того, він володів станом на 2019 рік трьома об’єктами незавершеного будівництва: квартирою в Києві площею 102 кв.м, і двома паркувальними місцями, які належать ТОВ «Київський річковий порт».

Сім’я Кучер задекларувала два дорогоцінних наручних годинників Rolex, автомобіль BMW 320i (2017) вартістю 1,1 млн гривень і Toyota RAV4 (2017) вартість якої вони не вказали.

Ярославу Кучеру належать компанії KULAK GROUP в Республіці Польщі, українська компанія ТОВ «Кейтмері груп» і литовська компанія Inaverslas.

У 2019 Ярослав Кучер заробив 97 тисяч гривень в ТОВ «Білд Вей», а ось його дружина суму своїх доходів не вказала.

Подружжю належать 12 млн гривень, 201 тисяча євро і 50 тисяч доларів готівки, з яких 3 млн гривень – гроші позичені третім особам.





ІНШІ НОВИНИ