Телеведуча Мосейчук та нардеп Геращенко поскандалили в прямому ефірі

Депутатка від “Європейської солідарності” Ірина Геращенко та телеведуча Наталка Мосейчук посперечались у прямому ефірі через полонених та “плівки Медведчука”.

Ірина Геращенко заявила, що журналісти телеканалу “1+1” не висвітлюють інформації про українських військових та полонених, яких утримують окупанти.

“Я повністю підтримую вашу позицію щодо Медведчука. Наскільки ми знаємо, він є співвласником телеканалу “1+1”. Тут правильні прозвучали речі відносно квартир військовослужбовцям, яких звільнили, але вони залишаються сьогодні без соціальних пакетів.

Давайте 25% зарплат всіх співробітників каналу “1+1″ за місяць ми перерахуємо на закупівлю квартир, наприклад, Івану Дєєву та Ігорю Козловському. Я віддам всю свою зарплату за місяць. Давайте купимо ці квартири. Порошенко кільком військовослужбовцям квартири купив. Давайте зробимо разом щось хороше для кількох військових. І списки вам віддам”, – сказала парламентар.

У свою чергу Мосейчук заявила, что Геращенко займається маніппуляцією. “Списки я візьму, пані Ірино. А те, що ви зараз пропонуєте, і те, на чому ви спекулюєте, це називається скотство”, – заявила телеведуча.

Геращенко заявила, что “скотство” це спекулювати життями людей, яких утримують у заручниках окупанти.

“230 українців і кримських татар утримуються сьогодні у тюрмах окупованого Донбасу, 109 українців і кримських татар утримуються сьогодні у Криму і Російській Федерації. Я думаю, що скотство – спекулювати на їх життях і цим не займатися. Списки – і давайте ми разом цим займемся”, – заявила Геращенко.

У свою чергу мосейчук заявила, що: “Мати не отримала дзвінка від свого сина, коли він був звільнений, а все це підтасовувалося під кабінет п’ятого президента України, дуже хотілося б почути ваші пояснення, чому”.

“Журналісти “1+1″ були присутні на всіх звільненнях, де була присутня я. Коли ми забрали Макуха, Герасименка, Лазаренка, ми відразу дали тоді їм телефони. Всі звільнення, які відбувалися, – ми відразу передавали телефони, щоб вони могли зробити цей дзвінок. Скотство, пані Наталя, це – спекулювати на цьому. Звільнення людей було дуже важкою роботою”, – сказала Геращенко.

Мосейчук уточнила, що це сказав лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко.

“Ви знаєте, хочу сказати, що він правильно сказав. Тому що, мені здається, сьогодні треба об’єднатися навколо того, щоб звільнити 230 і 109 людей. Їх прізвища нікому не відомі. На вашому каналі два роки не виходить жодного сюжету про жодну людину, яку утримує Путін. Про Виговського ви не розповідаєте, про кримських татар, про їх родини. Давайте разом про це розкажемо”, – сказала Геращенко.





ІНШІ НОВИНИ