На зміну холоду прийде тепло: детальний прогноз погоди до кінця тижня в Україні

До кінця тижня до України знову прийде тепло. Так, у середу, 22 вересня, вдень температура повітря становитиме близько +7-14 градусів, а в неділю – від +14 до +16.

Про це стало відомо з даних Укргідрометцентру та SINOPTIK.UA.

У середу, 22 вересня, на більшості території країни будуть опади, а температура коливатиметься вдень від +7 до +14:

  • На Заході буде похмурою, температура повітря – +7-12 вдень, +3-6 вночі.
  • На Півночі – вдень та вночі +6-9. Перша половина дня очікується без опадів, але після обіду падатиме дрібний дощ.
  • У Центрі – вдень +8-11, вночі – +4-6 градусів. Очікуються опади.
  • На Півдні більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Температура повітря +10-14 градусів вдень та +6-8 вночі.
  • На Сході України від ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Можливі незначні опади.

У Києві протягом усього дня утримається хмарна погода. Нічний дрібний дощ до ранку посилився, але незабаром повинен припинитися. Температура вдень до +8, а вночі +4-6.

А в четвер, 23 вересня, весь день у Києві буде хмарним. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. В інших регіонах теж буде вогко та прохолодно:

  • у західних областях здебільшого буде дощова погода, окрім Ужгорода – там буде сонячно. Температура повітря вдень від +8 до +13 градусів, вночі – від +3 до +5 градусів;
  • у північних та центральних регіонах похмуро та з опадами, від +7-9 вдень, а вночі до +3-5 градусів;
  • на Півдні країни від +11 до +14 вдень, вночі – +5-7 градусів. Ймовірні невеликі опади;
  • у східній частині України очікується +11-13 вдень, +5-7 вночі. Будуть опади.

У п’ятницю, 24 вересня, по всій Україні погода буде майже такою, як і попереднього дня. В окремих регіонах, на Півночі, Центрі та Півдні температура повітря підійметься на кілька градусів. Передбачаються невеликі дощі.

На вихідні, 25-26 вересня, до України прийде потепління, а на зміну дощам прийде сонячна погода. Так, за даними Укргідрометцентру, опади можливі лише у Сумській, Чернігівській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

  • На Заході температура повітря підійметься до +18 вдень та до +8 вночі. Сонячно буде на всій території регіону, без опадів.
  • На Півночі очікується мінлива хмарність. Подекуди – дощ. Температура повітря вдень +10-15 градусів, вночі +4-8 градусів.
    У Центрі України від +13 до +16 вдень, вночі +4-6. Буде сонячно та сухо.
  • На Півдні очікується до +19 вдень та +6-11 вночі. Сонячна погода втримається весь день, іноді визиратимуть хмари, але опади не прогнозуються.
  • На Сході України – від +11 до +15 вдень, а вночі +6-9. Буде невеликий дощ та хмарно.

У Києві 25 вересня хмарна погода протримається увесь день. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря до +14 вдень, до +8 вночі.

У неділю, 26 вересня, у столичному регіоні температура повітря зросте на пару градусів. Але вранці можливий дрібний дощ, очікується мінлива хмарність.

Нагадаємо, метеорологи прогнозують, що в середу, 22-го вересня, дощів знову побільшає, а в Карпатах навіть, через низьку температуру повітря, можливий сніг. У Києві поки що без снігу, на щастя, проте холодно.





ІНШІ НОВИНИ