В Україні бабине літо попрощалося на цілий рік: синоптики попередили про потужний циклон на цьому тижні

До кінця поточного тижня в Україні продовжить знижуватися температура, в більшості областей пройдуть дощі, місцями сильні
За інформацією Голосу українською, в Гідрометцентрі розповіли, що в найближчі дні сприятливі погодні умови будуть спостерігатися виключно в східних областях, де як і раніше буде багато сонця і тепла.

Найхолоднішу погоду синоптики прогнозують у західних регіонах, де практично кожен день до кінця тижня будуть лити дощі. Згідно з прогнозом Гідрометцентру, 12 жовтня, у вівторок, невеликі опади пройдуть на півдні, в центрі та на заході України. Температура повітря в західних регіонах буде не вище 10 градусів тепла, в інших областях буде на 3-4 градуси тепліше, а на сході повітря прогріється до 19 градусів тепла. 13 жовтня, в середу, дощі накриють практично всі регіони, за винятком крайнього сходу, де як і раніше буде багато сонця і тепла.

14 і 15 жовтня синоптики прогнозують дощі в західній Україні, на решті території буде сухо. 16 жовтня, в суботу, опади очікуються по всій країні, але дощі будуть локальними і короткочасними. У неділю дощами буде заливати захід і північ країни, при цьому в окремих областях похолодання продовжиться.





ІНШІ НОВИНИ