У Києві через грип закривають школи

У трьох столичних школах призупиняють заняття в початкових класах через зростання захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції серед школярів. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації у вівторок, 11 грудня.

Так, за словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, в Києві зараз спостерігається незначне погіршення епідемічної ситуації серед школярів по захворюваності на грип. Він додав, що рівень захворюваності серед школярів за тиждень виріс на 8,9%.

У КМДА додали, що керівники навчальних закладів мають право повністю або поклассово призупиняти навчальний процес при відсутності 20% від загальної кількості учнів через захворювання на грип та ГРВІ.

Крім того, повідомляється, що в даний час для уникнення поширення інфекції прийнято рішення призупинити заняття в початкових класах однієї школи, де рівень захворюваності перевищив 20%. Ще в 2-х школах сталося часткове покласове закриття.

“Зараз для учнів початкових класів спеціалізованої школи № 88 Печерського району призупинено навчальний процес. У Святошинському районі припинені заняття в одному з класів школи № 50 і в ще одному – в НВК Лілея, – повідомив Поворозник, зазначивши, що дошкільні навчальні заклади закриватися не будуть .

Джерело





ІНШІ НОВИНИ