На Одещині знайшли мертвого українського прикордонника

Прикордонник, який зник у неділю, 16 грудня, в Одеській області, на кордоні з Молдовою, знайдений мертвим, повідомили в Держприкордонслужбі.

Сержант контрактник прикордонних військ Колесник Євген Валентинович, 1995 року народження, о 6:30 ранку 16 грудня, “перебуваючи на службі в добовому наряді на кордоні з Республікою Молдова, за адресою: с. Слов’яносербка Великомихайлівського району, вийшов з бліндажа, щоб зателефонувати і зник в невідомому напрямку”.

Відзначається, що при ньому була зброя – АКС-74, 120 патронів, спецспорядження. На момент зникнення був одягнений у військову форму.

Помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян повідомив, що через кілька годин після зникнення прикордонника знайшли мертвим.

“В результаті кількагодинних пошуків інспектор прикордонної служби був знайдений без ознак життя, з вогнепальними пораненнями в декількох кілометрах від місця несення служби. З попереднього вивчення обставин інциденту, причиною можливого суїциду стали сімейні негаразди військовослужбовця”, – зазначив Слободян.

За фактом смерті порушено кримінальну справу. Державна прикордонна служба також проводить внутрішнє розслідування інциденту.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ