У Києві розгромили квартиру відомої чиновниці: фото

Голова Києво-Святошинської РДА Київської області Мирослава Смирнова заявила, що в її квартиру проникли невідомі особи.

Зловмисники перевернули все, однак практично нічого не забрали, а дорогі речі демонстративно виставили на столах. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, додавши фотографії безладу.

На думку Смирнової, проникнення в її будинок — це чиста політика, дії конкурентів, спрямовані на залякування і демонстрацію сили. Вона додала, що вже давно відкрито заявляла про можливу участь в парламентських виборах 2019 року.

“Я так розумію, вибори розпочалися … Замовник втручання в мій особистий простір перейшов усі межі: спочатку випадково падає спортивна арена в Вишневому, тепер це … Руйнувати соціальні об’єкти, ризикувати життями дітей, вриватися в будинки — що ж буде далі? Безчинства мого конкурента, ця показуха, мене не залякають. Я не відступлю”, – написала Смирнова.

Чиновниця повідомила, що відразу після інциденту викликала поліцію. Слідчо-оперативна група, кінологи працювали майже всю ніч. За фактом порушено кримінальну виробництво за ч.3 ст. 185 КК України “Крадіжка, поєднана з проникненням у житло”, що карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ