У Львівській області правоохоронці вилучили арсенал боєприпасів у священика

Священнослужителя православної церкви, благочинного Львівського округу Російської істинно-православної церкви підозрюють в незаконному поводженні зі зброєю. Про це в четвер, 10 січня, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

В ході досудового розслідування у священика виявили та вилучили 39 патронів, призначених для стрільби з короткоствольної нарізної вогнепальної зброї, пістолети Макарова і пістолети-кулемети відповідного калібру, сім патронів, виготовлених шляхом саморобного переспорядження, короткодульний пістолет, нарізну вогнепальну зброю і ручну гранату РГД-5 з детонатором.

“Всі вилучені предмети придатні для стрільби і відносяться до категорії боєприпасів і вибухових пристроїв”, – відзначили в прес-службі.

Мостиський районний суд Львівської області обрав священика запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

Джерело





ІНШІ НОВИНИ