У Дніпрі закрили школу, в якій отруїлися півтисячі дітей

У Дніпрі до 22 березня закрили школу №112, в якій за день до цього отруїлися діти. Про це заявив заступник мера Дніпра Олександр Шикуленко, повідомляє в п’ятницю, 15 березня, прес-служба міськради.

Відзначається, що за станом на ранок 15 березня в лікарнях Дніпра знаходяться 14 учнів з діагнозом “гостра кишкова інфекція”.

Зі свого боку, керівництво навчального закладу вирішило призупинити навчальний процес у школі № 112 з 15 до 22 березня. Протягом цього часу повинні бути готові результати лабораторних досліджень, які допоможуть встановити причину захворювання 14 дітей.

“Освітній процес призупинено для учнів 1-11 класів школи № 112 та 2-3 класів школи № 126, які тимчасово навчаються в школі № 112, поки в їх закладі йде ремонт. Як з’ясувалося, серед дітей, які були госпіталізовані, вісім харчувалися в школі, шість – ні. Ми почали службове розслідування, і вже сьогодні буде видано кілька наказів для всіх навчальних закладів міста “, – зазначив Шикуленко, додавши, що про карантин не йдеться.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ