У Києві спецназ затримав банду вимагачів

Співробітники патрульної поліції і бійці спецназу КОРД затримали в Києві учасників бандитського угруповання, які вимагали гроші. Про це напередодні повідомила прес-служба патрульної поліції України.

Відзначається, що на спецлінію 102 надійшов виклик від чоловіка, який орендує приміщення під овощебазу на вулиці Каховській. Він повідомив, що в орендоване приміщення зайшли 15-20 невідомих і почали вимагати гроші, не назвавши точної суми.

“З собою чоловіки мали зброю, з якої зробили три постріли, один з яких потрапив в ногу батька заявника, а також кілька разів ударили його по руці дерев’яною битою. Не отримавши грошей, чоловіки зникли в невідомому напрямку на двох автомобілях – Skoda і Mercedes” , – йдеться в повідомленні.

Постраждалого госпіталізували в лікарню, а в місті оголосили план “Перехоплення” з розшуку і затримання нападників. Через кілька годин екіпаж патрульних отримав інформацію від чергового про те, що Mercedes, пасажири якого можуть бути причетні до нападу, пересувається по Харківському шосе.

Патрульні зупинили машину. У салоні знаходилися четверо чоловіків, ймовірно, причетних до скоєння злочину. На місце також прибули спецназівці, які затримали всіх чоловіків.

Джерело