У Росії розбився автобус з українцями: з’явилися фото

В Орловській області Росії в ніч на 30 квітня в результаті ДТП перекинувся пасажирський автобус, постраждали десятки громадян України.

Як повідомляє ТАСС з посиланням на ГУ МНС по Орловській області, ДТП сталося в Кромському районі Орловської області в результаті зіткнення рейсового автобуса Yutong і вантажного автомобіля “КамАЗ”.

“Попередньо встановлено, що на 423-му км автодороги М-2 “Крим” сталося зіткнення… Автобус рейсовий, їхав з Києва. Всі постраждалі – це громадяни України”, – йдеться в повідомленні.

У регіональному УМВС уточнили, що транспортні засоби рухалися в попутному напрямку. Після зіткнення автобус перекинувся в кювет.

За медичною допомогою звернулася 21 особа. У багатьох забої і порізи.

У свою чергу, в Кромській центральній районній лікарні повідомили, що один з потерпілих перебуває у важкому стані. “Одна людина перебуває у важкому стані. Решта в стані середньої тяжкості. Всіма займаються медики”, – сказав співрозмовник агентства.

Заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич підтвердив “Українській правді” інформацію про 15 постраждалих громадян України.

Кирилич відзначив, що 1 пасажир у важкому стані перебуває у Кромській райлікарні, ще двоє – в Орловській обласній лікарні, іншим надано меддопомогу та дозвіл залишити лікарню.

Решту пасажирів розмістили в готелях міста Орел. Всього в автобусі перебувало 52 громадян України.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ