Прив’язав камінь до ніг: затримано підозрюваного у розправі над 9-річним хлопчиком у Києві

Підозрюваним у вбивстві 9-річного Захара Черевка, який зник, а пізніше був знайдений мертвим у Дарницькому районі Києва, є брат вітчима хлопчика (1989 року народження).

Про це в ефірі “112 Україна” розповів глава Нацполіції у столиці Андрій Крищенко. Мотивом злочину стала особиста образа.

“Після того, як знайшли труп хлопчика у водоймі, підозрюваний дав свідчення, вказав, як проходило вбивство, куди викинув знаряддя. Водолази потім знайшли його, а також вилучені деякі речі. Цій особі вже повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Сьогодні слідчий із процесуальним керівником узгодять документи і звернуться до суду для обрання запобіжного заходу”, — заявив Крищенко.

За попередньою інформацією, у підозрюваного можуть бути психічні розлади.

Як пише УНН із посиланням на анонімні джерела, на тілі дитини знайшли множинні ножові поранення, а до ніг був прив’язаний камінь.

За інформацією правоохоронців, підозрюваний мешкав окремо від убитого. Родичі Захара заявили про його зникнення після того, як він увечері 22 червня вийшов на вулицю брати інтерв’ю у перехожих біля свого будинку.

Повідомляється також, що сім’я Захара була проблемною — дитина проживала з бабусею.

Тіло дитини було знайдене майже добу по тому, 23 червня, в озері Вирлиця. Рятувальники знайшли його на відстані метра від берега.

Правоохоронці повідомили, що підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ