У Запоріжжі хлопець підпалив дівчину: перехожі знімали на відео. 18+

У Запоріжжі хлопець після сварки облив свою дівчину бензином і підпалив її.

Інцидент стався ввечері, 2 липня, повідомляє прес-служба Нацполіціі області.

“2 липня близько 21:05 в Хортицьке відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що з діагнозом 90% опіків тулуба, кінцівок і голови в лікарню доставлена жінка 1997 року народження. На місці події співробітники поліції встановили, що чоловік 1990 року народження під час раптової сварки облив потерпілу горючою речовиною і підпалив її”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, у дворі одного з будинків між співмешканцями виникла сварка на грунті ревнощів, після якої чоловік облив свою дівчину бензином і підпалив. Одяг 22-річної жінки швидко загорівся, і вона кликала на допомогу. На місце події збіглися сусіди, які викликали швидку допомогу. Потерпілу госпіталізували, у неї діагностували 90% опіків тіла. При цьому перехожі знімали на відео, як чоловік підпалював дівчину, особливо йому не перешкоджаючи.

Відзначається, що сам палій отримав незначні травми і госпіталізації не потребував.

“Випадок стався вчора, близько 21:10 за вул. Лахтинська, 17. Молоді люди посварилися, і хлопець облив бензином свою дівчину і підпалив. У неї 90% опіків тіла. Вона в украй важкому стані”, – повідомив “061” голова незалежної профспілки медиків Анатолій Сидоренко.

На даний момент чоловіка затримали і направили в ізолятор тимчасового утримання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.4 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ