Дві цистерни зі зрідженим газом зійшли з рейок в Одеській області

Пропан, що знаходиться в цистернах, відноситься до другого класу небезпечних речовин. Поруч з місцем аварії знаходяться житлові будинки.

На під’їзній колії станції Ізмаїл у вівторок, 10 вересня, зійшли з рейок дві цистерни зі зрідженим газом. Про це повідомляє пресслужба регіонального філіалу Одеська залізниця АТ Укрзалізниця.

Відзначається, що внаслідок події ніхто не постраждав.

“Під час виконання маневрової роботи тепловозом на ділянці під’їзної колії між стрілочними переводами сталося сходження двох вантажних вагонів зі скрапленим газом пропаном, який відноситься до другого класу небезпечних речовин. Країна призначення вантажу – Румунія”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що поруч з місцем, де сталося сходження, розташовані житлові і промислові будівлі. Причина та обставини події з’ясовуються.

Також повідомляється, що з початку року вже сталося сім випадків сходження вагонів з рейок, незважаючи на проведення регіональною філією Одеська залізниця комісійних перевірок стану залізничних під’їзних шляхів.

У компанії додали, що відсутність належної реакції з боку власників під’їзних шляхів на виявлені зауваження щодо усунення недоліків призводить до порушення графіка руху і матеріальних збитків.

З початку року збитки залізниці внаслідок таких сходжень перевищують 960 тисяч гривень.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ