Терористи на Донбасі раптово стягнули техніку до позицій ЗСУ: що відбувається

На Донбасі терористи проводять посилення своїх бандитських підрозділів, стягуючи військову техніку.

Про це у Facebook повідомляє зведення групи “Інформаційний спротив”.

“У північно-західній частині Донецька безпосередньо в Куйбишевському районі фіксувалося переміщення бронегрупи окупантів (до 12-ти одиниць, в основному БМП-1/2, до 3-х одиниць МТ-ЛБ і 4 “Урали”). Найімовірніше, противник проводить посилення своїх підрозділів, які обороняються в районі селище Веселе – ДАП – Спартак”, – йдеться в повідомленні.

У районі Кришталевого бойовики стягують артилерійські й реактивні засоби: до 20 одиниць 122-мм РСЗВ БМ-21 “Град”, до 12 одиниць 122-мм гармат-гаубиць типу Д-30/30А. І не менше 8 одиниць 152-мм гаубиці типу “Мста-Б”.

Також між Стилою і Старобешевим терористи завезли до 6 одиниць БМП-2. Також там розміщуються російські військові вантажівки “Камаз” і “Урал”.

В районі Яковлівки на причепах були доставлені два 120-мм міномети.

“У трикутнику Гольмівське – північно-східна околиця Горлівки – Лозове окупанти продовжують облаштовувати в другій лінії низку опорних пунктів і прихованих вогневих позицій. До позицій в Зайцевому і Гольмівському відзначається активний рух автотранспорту (в основному вантажного, армійського типу)”, – зазначено в зведенні.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ