Наталію Королевську зі скандалом вигнали зі Львова через Росію

Під час виїзного засідання комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у Львові трапився скандал з народною депутаткою від ОПЗЖ Наталією Королевською. Вона відмовилася відповідати на питання, чи є Росія країною-агресоркою.

Після цього активісти та учасники війни на Донбасі зажадали, щоб політикиня покинула засідання і почали скандувати “Геть зі Львова!”, “Ганьба!”, “Чемодан, вокзал, Росія!”, а також закликали не брати участь в засіданні людей, які вважають себе патріотами. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Facebook один з очевидців конфлікту, волонтер Ігор Стефанюк (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“У Львові не може відбутися круглий стіл за участю тих, хто підтримував терористичні організації”, – обурився на записі активіст Іван Спринський.

У підсумку засідання у Львівській ОДА було зірвано. Королевська так і не озвучила фразу, яку від неї чекали, хоча визнала, що тимчасово окуповані Крим і Донбас – це Україна.

Що стосується прямої відповіді на питання про агресію Росії, то її вона уникала, повторюючи загальні фрази про необхідність дотримання Мінських домовленостей.

“Я дуже вдячна за повагу до мого приїзду до Львова. Я дійсно приїхала сюди вперше за багато років”, – уїдливо сказала вона, відповідаючи на претензії активістів.





ІНШІ НОВИНИ