Порошенко підписав програму партнерства з НАТО

Президент України Петро Порошенко підписав річну національну програму зміцнення партнерства між Україною і НАТО. Про це він повідомив у четвер, 4 квітня, на своїй сторінці в Facebook.

Порошенко зазначив, що Україна готова взяти на себе зобов’язання і розпочати виконання Плану дій щодо членства в НАТО. Він також висловив надію, що союзники по достоїнству оцінять внесок України в захист євроатлантичної спільноти і почнуть практичну дискусію про надання Україні конкретного плану.

“З вірою в це підписую чергову річну національну програму зміцнення партнерства між Україною і НАТО”, – написав Порошенко.

Президент України також привітав НАТО з 70-річним ювілеєм, відзначивши, що Північноатлантичний альянс залишається безальтернативним напрямом для країни.

“Вітаю наших союзників по НАТО c поважним ювілеєм! 70 років тому цивілізований світ об’єднався для створення Північноатлантичного альянсу. За ці роки Альянс довів, що він про світ, стабільності і людську гідність. За ці роки Альянс також довів, що є найбільш міцною та ефективною командою однодумців – жодного випадку, щоб комусь із членів хтось погрожував “, – написав він.

Порошенко також запевнив, що Україна залишається надійним партнером НАТО в побудові загального і безпечного майбутнього.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ