У Кремлі прокоментували готовність Зеленського до переговорів

Президент Росії Володимир Путін відкритий до діалогу для вирішення всіх проблем, які стоять на порядку денному. Так прокоментував слова кандидата в президенти України Володимира Зеленського про готовність до зустрічі з главою РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС в понеділок, 8 квітня.

“Путін завжди відкритий для діалогу, за винятком ситуацій, коли цей діалог намагаються обрамити різними провокаціями, прикрасити диверсіями і так далі. У цьому випадку реакція Путіна вельми чітка, недвозначна і рішуча. Але при цьому президент Путін завжди був і залишається прихильником діалогу для вирішення тих проблем, які стоять на порядку денному”, – сказав Пєсков.

При цьому прес-секретар президента РФ зазначив, що ситуацію на Донбасі повинні врегулювати самі українці, а Москва не є стороною конфлікту.

“Путін неодноразово говорив, що для того, щоб врегулювати конфлікт в Донбасі, головне – це не діалог з Москвою, бо Москва не є учасницею цього конфлікту. Це внутрішньоукраїнський конфлікт, і його можуть вирішити самі українці, якщо вони будуть говорити один з одним” , – сказав Пєсков.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ