Порошенко зробив Зеленському нову пропозицію: перші подробиці

Президент України Петро Порошенко запропонував своєму суперникові, кандидату на президентський пост Володимиру Зеленському, зустрітися на дебатах і 14, і 19 квітня.

Перша зустріч повинна пройти на НСК “Олімпійський”, а друга – в студії “Суспільного” телеканалу. Цю інформацію на брифінгу 10 квітня озвучив спікер штабу Порошенка Олег Медведєв.

“19 квітня ми точно знаємо, що в графіку Порошенка о 20:00 він буде на “Суспільному телебаченні”. І він там точно буде, тому що участь у таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон “Про вибори президента України”, – пояснив Медведєв.

Він підкреслив, що на НСК “Олімпійський” президент прибуде 14 квітня о 14:14.

“І ще раз наполегливо повторюю своє запрошення до Зеленського не боятися дебатів, не уникати, прийти і за тиждень до виборів у прямій трансляції, на очах у всього суспільства розкрити свою невідому позицію з актуальних питань, стратегію розвитку України”, – заявив Медведєв.

Причому в штабі Порошенка відзначили, що готові прийти на дебати на стадіоні і 19 квітня, як запропонували у Зеленського.

“Але його запрошення не повинно збігатися з тим часом, коли закон вимагає від кандидатів бути на дебатах на “Суспільному” телебаченні”, – додав представник президента.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ