Власенко сказав, хто визначить дату інавгурації Зеленського, якщо парламент не зможе

У разі, якщо парламент не зможе визначити дату інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського, тоді це робить голова Верховної Ради.

Про це народний депутат від “Батьківщини” Сергій Власенко повідомив у прямому ефірі телеканалу NewsOne, пишуть на сайті політсили.

За його словами, керівництво країни затягує передачу влади новообраному президенту та робить вигідні йому кроки. “20 днів тому країна проголосувала на президентських виборах. 73% України проголосували за зміни в країні. І весь цей час не відбувається жодних змін. 20 днів країна продовжує жити “по-новому” з роздачею “святкових слонів” на виході, з призначенням суддів з Roshen і розповідями, що це, видається, така допомога Зеленському”, – обурився він.

На переконання політика, парламент має якомога швидше визначитися з датою вступу на посаду Зеленського. За словами Власенка, зараз в ситуації, коли Україна стоїть перед такими вагомими викликами, люди чекають від новообраного президента швидких практичних кроків щодо зміни політики, що п’ять років проводили в Україні.

“А для цього потрібно якомога швидше проголосувати дату інавгурації”, – наголосив представник “Батьківщини”.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ