Медведчук і Бойко знову поїхали на уклін в Москву: всі подробиці

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв 8 липня зустрівся зі скандальним лідером “Опозиційної платформи – За життя” Юрієм Бойком і кумом президента РФ Віктором Медведчуком.

Вони зібралися в штабі партії “Єдина Росії”, повідомляє пропагандистський ресурс РИА “Новости”.

Також на зустрічі були присутні ще один член “Опоплатформи” Вадим Рабінович, власник телеканалу NewsOne Тарас Козак і представник РФ в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Борис Гризлов.

У ході переговорів Медведчук заявив, що між Україною і країною-агресором нібито назрів міжпарламентський діалог. Також він пообіцяв, що за підсумками зустрічі з прем’єром держави-окупанта буде підготовлений меморандум про співпрацю.

“Україна втомилася від агресії, яка їй нав’язувалася попереднім керівництвом, але і Зеленський (президент України. – Ред.), не поспішає у питаннях миру”, – додав скандальний кум Путіна.

У свою чергу російський прем’єр-міністр Медведєв зазначив, що діалог між партіями РФ і України згорнуто, а це, на його думку, неправильно. “Ми підтримуємо бажання “Опоплатформи – За життя” його відновити”, – сказав Медведєв.

Крім того, він побажав одіозній політсилі удачі на виборах і заявив, що путінська “Єдина Росія” готова говорити на будь-які теми з українськими депутатами.

Що стосується політики Зеленського, то Медведєв зазначив, що Росія поки не отримала чітких сигналів про те, який курс він проводитиме.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ