Вчені показали, як виглядатиме людина в 3019 році

В тому факті, що населення Землі почне кардинально змінюватися впевнені вчені. Для того, щоб підтвердити свої припущення вони продемонстрували коротке відео, на якому показано, як виглядатиме людина через тисячу років.

Так, в основі моделі лежить дослідження, які було зроблено в останні кілька років.

Вчені вважають, що інноваційні технології продовжать активне впровадження в життя індивідуума, при цьому ніяких глобальних катастроф не передбачається.

Вони впевнені, що в майбутньому людина отримає вбудований захист від ВІЛ, яке може запобігати хворобам, також можливе перенесення свідомості з одного тіла в інше. Наступним проривом може стати пересадка голови людини. Все це вплине на зовнішній вигляд людини. Вчені вважають, що через тисячоліття люди стануть значно вище ростом і володітимуть більш розвиненим інтелектом. Крім цього у них з’явиться можливість легко пристосовуватися до нових умов, це стосується і життя на інших планетах.

При цьому вчені поки не можуть точно відповісти на питання про те, коли з’явиться та чи інша можливість. Справа в тому, що наука не стоїть на місці, а значить, нові наукові відкриття будуть з’являтися з небаченою швидкістю і також швидко впливати на людське життя.

Варто нагадати, що нові технології розкривають людству білі плями історії. Вчені часто реконструюють зовнішній вигляд людей, які жили у минулому.

Так, сьогодні можна побачити, як виглядала “молода леді” з гробниці в Долині Царів, сучасник Тутмоса III, шотландський король Роберт Брюс і шотландець, жорстоко вбитий приблизно 1400 років тому.





ІНШІ НОВИНИ