Десять загадкових речей, які наука пояснити не може

Вчені всього світу ламають голову над цими феноменами.

Ні для кого не секрет, що в світі існують дуже загадкові речі. Однак, скільки вчені не намагалися з’ясувати справжню суть, наука просто не може дати логічного пояснення деяких речей.

Тоді багато хто починає припускати, що в такому випадку потрібно звертатися до релігії, що саме релігія може дати відповідь на ці факти … Але вся проблема в тому, що навіть релігія не в силі дати відповідь.

На першому коров’ячий компас. Вчені випадково помітили на картах Землі Google Maps координати, які з’єднуються в обрисі великої кількості корів. Дивно, чи не так? Потім з’ясувалося, що корови на пасовищі завжди стоять в місцях магнітних полюсів і дивляться на Північ або Південь. Саме це явище вчені прозвали коров’ячим компасом.

На другому місці опинилися синхронні світлячки, які можуть цілою зграєю разом синхронізуватися і координувати свої спалахи світла. Видовище дивовижне, але пояснення цьому вчені не знайшли.

Третє місце зайняли артефакти на ірландських болотах, яких нарахували близько 6 тисяч. Вони були створені приблизно в 1800 році до н.е. Такі колодязі виглядають ну дуже дивно, і ніхто й гадки не має про їх призначення.

На четверте місце потрапила християнська реліквія Туринська плащаниця. Ця довга саржева тканина може бути похоронним саваном Ісуса Христа.

П’яте місце – кам’яна плита зі знаками Зодіаку. Намальовані на артефакті значки та лінії використовувалися в якості сонячних годин. Деякі археологи вірять, що плита є ключем до древніх цивілізацій Північної Америки.

 

Шосте місце отримав Великий Заяцький лабіринт. Так, на острові були колись стародавні поселення, на яких розміщені петрогліфи, священні місця і унікальні кам’яні лабіринти.

На сьомому місці знаходяться нові сліди предків людини. Вчені виявили схожість в ДНК між нами і Денисівською людиною, чому нереально знайти пояснення.

 

Байгунскі труби розташувалися на восьмому місці в рейтингу. Цим утворенням в Білих горах Китаю до сих пір не знайшли призначення.

На дев’ятому місці опинився блуп – низькочастотний звук, який кілька разів був зафіксований Національним управлінням океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) влітку 1997 року. Підводний звук більше ніхто не чув, а багато хто вважає, що його відтворило якесь величезне створення на дні Тихого океану.

Останнє місце посіла так звана Біблія диявола – найдавніший манускрипт, покритий шкірою і деревом. Відомо, що в книзі 310 сторінок, але багато втрачено. Де вони і, що там було написано, ніхто не знає.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ