Археологи знайшли таємний прохід під лапою єгипетського Сфінкса

Археологи припускають, що під лапами Сфінкса є таємний прохід у підземелля, яке може привести до багатства високорозвиненої цивілізації тих часів, до «Бібліотеки знань»

Існує думка, що саме в цій «Бібліотеці», людство може відкрити для себе безліч таємниць і мудрості, артефактів які можуть змінити наші уявлення про історію.

Подейкують, що цей прохід в підземеллі всякими способами захищає влада Єгипту, після того, як хтось виявив його під лапами Сфінкса, адже вона не хоче показувати таємні знання тих століть. Але ця інформація не достовірна, так як це всього лише домисли людей. Однак під пірамідами зберігається безліч глибоких підземельних приміщень в десятки метрів, так чому ці тунелі не можуть проходити і під лапами Сфінкса?

Зовсім недавно були знайдені двері у Сфінксі, припускають, що це саме ті двері, які ховають за собою таємні приміщення.

Відомий вчений Стародавнього Єгипту Метт Гроулінг стверджував, що дані двері таємно могли перевести в Лувр, більше століття тому. Але заради чого?

Метт Гроулінг переконаний в тому, що ці двері знаходиться між лапами Сфінкса, що підтверджує старий малюнок. Але як би старанно Археологи не намагалися отримати дозвіл на розкопки, влада Єгипту навідріз відмовляє їм в цьому. Хто знає, що за цими дверима? Складно навіть уявити які таємниці зберігаються за ними. І якщо їх так охороняють, то чи варто їх взагалі відкривати.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ