Супутники Ілона Маска пролетіли над Україною: вражаючі кадри

В ніч з суботи на неділю, 26 травня, супутники пролетіли і над Україною. Побачити неймовірне видовище пощастило жителям Києва, Львова та Харкова.

Кожен супутник важить 227 кілограмів. Вони будуть літати навколо нашої планети на відстані 550 кілометрів. Жителів Землі дітища Ілона Маска забезпечуватимуть інтернетом. Планується, що до перших 60-ти супутників приєднаються і інші. Йдеться про понад 10 тисяч апаратів, відзначає видання Медуза.

Цієї ж ночі супутники можна було побачити і над Україною. Зокрема, вони пролітали над Києвом, Харковом і Львовом.

Один з коментаторів під постом з гордістю поділився тим, що сьогодні вночі над Харковом мав задоволення спостерігати політ цих супутників. На його думку, це було красиво. Він додав, що супутники добре видно, коли на небі немає хмар: «Виглядає, як група зірок в один ряд зібралися і полетіли».

«Бачили тільки що! Ніби поїзд із зірок», – не змогла приховати емоцій одна з інтернет-користувачок. Їй вторить ще один чоловік: «Це дуже видовищно!».

Також українці жартували на цю тему: «В теплі краї полетіли. Клином», «Які супутники. Земля ж плоска», «Поза * іралі весь космос. Знову треба з фольги шапку антимозгову робити! Теж мені мисливці за розумом!».

Джерело





ІНШІ НОВИНИ