Вчені довели існування паралельного Всесвіту

Вчені всього світу давно розмірковують над вельми складним і масштабним питанням, в пошуках відповіді на яке можна дізнатися сутність людського буття.

Дослідники вважають, що наш Всесвіт може бути всього лише “дзеркальним відображенням” паралельного світу, який складається з антиматерії і мчить в зворотному напрямку від Великого вибуху за шкалою часу.

Про це стало відомо завдяки опублікованій статті в журналі Американського фізичного товариства.

Природно, теорія, яку запропонували вчені з Канади з Інституту теоретичної фізики, звучить як зав’язка фантастичного роману, проте вона допомагає вирішити кілька парадоксів, які поки в сучасній науці не мають пояснення.

Так, пунктирна лінія посередині – Великий вибух; горизонтальні стрілки – шкала часу. Відповідно до нової моделі, в момент Великого вибуху утворилося два “симетричні” Всесвіти. В одному – там, де живемо ми, – час рухається звичним нам чином, а інший – дзеркальний – став з такою ж швидкістю віддалятися в минуле.

Відповідно до прийнятої на сьогоднішній день теорії, увесь наш Всесвіт – простір, час і маса/енергія – з’явилася в результаті Великого вибуху, і з тих пір, тобто ось уже майже 14 млрд років, розширюється і охолоджується. З елементарних частинок поступово утворилися атоми, а вже з них – всім відома речовина, включаючи зірки і нас самих.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ