Археологи під час розкопок зіткнулися з містичними подіями

Серед археологів ходить багато різних повір’їв, легенд і проклять. Наприклад, прокляття Тутанхамона: люди, які розкопали його гробницю, незабаром загинули при різних обставинах. Чергові містичні події відбуваються з археологами після розтину курганів, повідомляє портал www.planetanovosti.com.

Китайські аборигени знають про загрозу і навіть регулярно про неї попереджають. Однак багато вчених ігнорують повідомлення. Так, пару років тому археологи з Австрії взялися за розкопки курганів. Прокльони почали діяти вже через тиждень: один археолог помер від серцевого нападу, хоча у нього ніколи не було проблем з серцем.

Член групи Курт Шрот вирішив покинути все, так як вмирати не збирався. Він прихопив із собою прикрасу, за що пізніше теж розплатився життям. У снах до чоловіка почала приходити одна китаянка з проханням повернути узяте. Курт ігнорував подібне, навіть жартував над снами з друзями. Незабаром відбулося отруєння чоловіка в одному з китайських ресторанів. Експерти не змогли встановити природу отрути: вона ніби взялася нізвідки.

Подібних історій налічується безліч. Багато хто не вірить в помсту духів, поки особисто не переконаються в ній. Дружина Курта в результаті особисто їздила в Китай, щоб повернути коштовності.

Особливо схильні до помсти меркантильні археологи, які присвоюють собі ті чи інші предмети.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ