В Антарктиді зникла таємна база: дослідники б’ють на сполох

Стала відомою інформація про те, що зникла таємна військова база, яку деякий час тому знайшли дослідники на території Антарктиди. Від західних ЗМІ надійшло повідомлення про те, що на супутникових знімках, які були недавно отримані, не фіксується секретна база, розташована в Антарктиді. Фахівці припускають, що її могло просто занести снігом. У ситуації, що склалася розбиратися будуть експерти з Австралії. Вони почали займатися підготовкою експедиції, попередньо заручившись підтримкою норвезьких дослідників, повідомляє портал www.planetanovosti.com.

Вчені хочуть відшукати загублену базу і встановити, кому саме належав раніше даний об’єкт. Фахівці говорять про те, що через зникнення бази з фотознімків, відшукати її буде не так просто. Відшукати пропажу буде можливо виключно завдяки координатам локації бази.

Про цю базу, яка знаходиться в Антарктиді є дуже багато легенд і ще більше чуток. Одна з версій говорить про те, що базу побудували німці в 40-х роках минулого століття. Основним її завданням, за чутками, була дозаправка тих підводних човнів і судів, які в той час курсували поруч з Латинською Америкою.

Також є кілька і інших, більш фантастичних припущень. Наприклад, уфологи вважають, що цей об’єкт може належати інопланетянам, які вже встигли захопити Антарктиду і зараз продовжують готуватися до захоплення всіх інших континентів.

 





ІНШІ НОВИНИ