Попередження вчених: в кінці липня 2019 року буде три небезпечних дня

Астрологи впевнені в тому, що сам по собі липень 2019 року є цілком сприятливим. Обережнішими потрібно бути тільки 16, 17 і 24 липня. З 16 на 17 липня відбудеться повне Місячне затемнення, яке може негативно позначитися на самопочутті багатьох людей. 24 липня очікується день вельми неприємних емоційних проблем, повідомляє портал www.planetanovosti.com.

Місячне затемнення відбудеться в ніч з 16 на 17 липня в 00:31 за київським часом. Подія відбудеться в сузір’ї Козерога, яке відповідає за самоствердження. Через те, що 17 липня буде ще й повний місяць, то небезпека буде в два рази більшою.

Через посилений Місяцем негатив, люди можуть лаятися без видимої на те причини і різко ставати дуже жадібними. Прояви скупості можуть вплинути на різні сфери людського життя. В особистому житті також можуть з’явитися деякі проблеми через те, що загостриться таке відчуття, як ревнощі.

На думку астрологів, 24 липня – це день, протягом якого можуть виникати різноманітні емоційні проблеми. Люди будуть неймовірно вимогливими до себе, а у деяких може повністю зникнути впевненість. Можуть почати розвиватися комплекси. На Землю в цей день буде занадто сильно впливати Меркурій, який є планетою скандалів і безпричинних сварок.





ІНШІ НОВИНИ