В Антарктиді знайшли дивовижний підземний світ: подробиці

Дослідники з Австралії заявили, що натрапили в Антарктиді на справжній підземний світ. Група експертів з Австралійського національного університету зазначила, що на материку є печери, які тягнуться на пристойну відстань вглиб території (мова, швидше за все, про десятки кілометрів). Дивно, що під землею температура становить + 25 ° С, не дивлячись на мінусові показники на поверхні, повідомляє портал Новини Планети.

Як вважають вчені, в печерах безумовно є життя, причому розвинене. Вже встановлено, що в печерах є живі лишайники, водорості і найпростіші мікроорганізми.

Уфологи щиро вірять, що підземний світ в Антарктиді був створений прибульцями. Можливо, в печерах живуть і великі тварини. Вони можуть бути невідомі науці, тому вчені побоялися опускатися вниз. У будь-який момент може статися зустріч з потенційною загрозою.

Сподіваємося, найближчим часом ми дізнаємося більше про підземний світ. Після такого відкриття складно говорити, що Жюль Верн був письменником-фантастом (варто згадати його роман «Подорож до центру Землі», де якраз була знайдена унікальна флора і фауна).

 





ІНШІ НОВИНИ