Вчений з України розповів, коли настане кінець світу

Останнім часом вчені постійно говорять про планету Нібіру, ​​про яку відомо дуже мало. Астрологи і нумерологи вже неодноразово говорили про те, що саме вона стане причиною загибелі всього людства. Остання «дата зіткнення» повинна була відбутися 10 серпня цього року, але наша планета як і раніше, ціла.

Едуард Кузнєцов, який працює в ДКАУ, поділився в інтерв’ю своїми думками з приводу пророцтв і повідомив, коли дійсно трапиться кінець світу.

Експерт каже про те, що коли люди милуються зоряним небом, то навіть не уявляють, скільки зірок вже перестало існувати, але світло від них до нас все ще доходить. Причиною такого «обману» є швидкість світла.

Едуард Кузнєцов додав, що нічого вічного немає, тому і Земля колись зникне. Він упевнений в тому, що загибель планети настане не раніше, ніж через 150 мільйонів років. Він додав, що причиною може стати Сонце, яке згасне через кілька мільярдів років або ж зіткнення з Туманністю Андромеди. Вона поступово рухається в бік Землі вже протягом довгого часу. Через неймовірно потужний вибух утвориться абсолютно нова галактика.

Якщо говорити про ризики з космосу в найближчі роки, то до Землі може підлетіти на досить близьку відстань величезний астероїд Апофіз, але вчені вважають, що це не стане причиною катастрофи.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ