Марсохід Curiosity знайшов на Марсі воду: експерт зробив важливу заяву

Популярний у всьому світі уфолог Скотт Уорінг зробив неймовірно заяву. Він упевнений в тому, що марсохід Curiosity зміг виявити на Марсі рідку воду.

Скотт Уорінг більш детально поділився з усіма своїм припущенням. Він розповів, що на Марс був відправлений марсохід Curiosity для того, щоб отримати відповідь на питання, яке цікавить вчених вже досить давно. Чи були колись на Червоній планеті умови, в яких могли б жити живі істоти? Якщо вийде їх відшукати, то це дозволить стверджувати, що у всесвіті присутні ще й інші форми життя, а наявність рідкої води на Марсі буде відмінним доказом.

На самому початку своєї місії, за допомогою спеціальних наукових інструментів вдалося знайти різноманітні елементи мінерального і хімічного походження. Якщо враховувати це, то можна говорити, що колись на Марсі існувало життя. Сьогодні Скотт Уорінг стверджує, що воду на Червоній планеті знайшли вже досить давно, але про це ніхто не знав. На фотознімку, зробленому за допомогою спеціального обладнання, він побачив невеличкий струмок.

Фотознімок був зроблений ще в серпні 2014 року, але опублікували його в Інтернеті тільки кілька днів тому. З огляду на саме цей знімок, уфолог говорить про те, що на Марсі все ж є вода і докази цього чітко видно на фотографії.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ