Таємничий «крижаний корабель» виявлений біля берегів Антарктиди

На супутниковій карті Google в 160 км від узбережжя Антарктиди користувачі виявили таємничий «крижаний корабель» розміром 122 метрів, пише таблоїд The Daily Mail.

Як зазначається, користувач Earth вивчав карту Антарктиди і звернув увагу на гігантську крижану брилу, яка нагадує круїзний лайнер. «Крижаний корабель, якщо його можна так назвати, – це 122-метрова яхта, яка покоїться біля берегів Антарктиди», – повідомив він у своєму відео на YouTube.

Цей ролик зібрав десятки тисяч переглядів, ставши вірусним. Коментатори висунули різні версії про те, що це може бути. Одні стверджували, що мова йде про нацистський корабель, який залишився після Другої світової на секретній військовій базі.

За іншою версією, дане судно побудоване для багатих людей, яких евакуюють на ньому в разі глобальної катастрофи.

«Мені говорили, що десь є кораблі, побудовані для того, щоб врятувати багатих і могутніх, коли на Канарах відбудеться сильний землетрус», – написав користувач Shannon Marciante.

Деяких користувачів зображення наштовхнуло на думки про древні цивілізації. «Ми повинні приділити цьому континенту більше уваги. Він не завжди був покритий льодом», – вказав коментатор Stable Stoic.

Проте поки залишається загадкою, звідки саме з’явився «крижаний корабель» в Антарктиді.





ІНШІ НОВИНИ