60 тисяч за ніч: як відпочиває скандальна ”Міс Україна”

Скандальна 23-річна модель Вероніка Дідусенко, яку позбавили титулу “Міс Україна-2018” через серйозне порушення правил конкурсу, показала, де проводить свою відпустку. Так, дівчина вирушила відпочивати у п’ятизірковий готель, вартість проживання в якому досягає 60 тисяч гривень за добу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Paradise? #righttobeamother? #missuniverse2018 #missworld2018

Допис, поширений Veronika Didusenko (@veronika_didusenko)

Українка вибрала для відпустки елітний курорт у Таїланді (провінція Крабі). Знімки та короткі відео колишня “Міс Україна” опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фото і роликах Дідусенко не тільки позначила геолокацію, але й вказала назву готелю. Судячи по ним, Вероніка проводить час на розкішній віллі Phulay Bay в готелі бренду A Ritz-Carlton Reserve.

Виданню OBOZREVATEL вдалося з’ясувати, що вартість номера за одну ніч там становить майже 60 тисяч гривень.

Безумовно, невідомо на скільки днів модель бронювала готельний номер, однак якщо припустити, що колишня українська “Міс” поїхала у Таїланд на тиждень, то її відпустка обійдеться приблизно у 400 тисяч гривень або майже 15 тисяч доларів.

Нагадаємо, що 23-річна киянка Вероніка Дідусенко стала героїнею скандалу на престижному конкурсі краси “Міс Україна”. Так, після перемоги у змаганнях організатори з’ясували — дівчина була заміжня і у неї є дитина, що, в свою чергу, є грубим порушенням правил участі в конкурсі краси. Через це Дідусенко була позбавлена титулу. Пізніше у мережі, як доказ обману, з’явилися фото Вероніки з маленьким сином.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ