Джошуа зробив заяву про ”жорсткий і безкомпромісний” бій з Кличком

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа вважає що його бій в 2017-му з Володимиром Кличком був фантастичним.

“Це був великий бій! Жорсткий, безкомпромісний, ніби ми повернулися в 70-е, часи кращих важковаговикiв. У п’ятому раунді після нокдауну я пішов в нейтральний кут, озирнувся і не міг повірити очам – після потужної серії ударів Кличко здіймався, мов чортів Термінатор”, – заявив Джошуа в інтерв’ю журналу “Про Бокс”.

На думку британського спортсмена, це був найскладніший поєдинок в його кар’єрі.

“Я був на волосині від поразки. Володимир – приголомшливий боксер, він володів титулом чемпіона світу протягом 12 років, це кращий показник за всю історію важкої ваги! Всередині і поза рингом він неймовірна людина. Так, я підтримую з Кличком приятельські стосунки. Ми і до бою були в хороших відносинах. Одна з багатьох причин, чому я поважаю Володимира, – він навчив мене тому, що одна справа бути чемпіоном в рингу, але зовсім інша – підтримувати таке звання за його межами”, – підсумував Джошуа.

Бій проти Джошуа, який став останнім у кар’єрі, Володимир Кличко провів 29 квітня 2017 року на “Уемблі”. Українець поступився непереможеним британцеві технічним нокаутом в 11-му раунді.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ